با حضور قائممقام و معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو انجام شد؛ امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه نیرو و گروه مپنا در زمینه توسعه نیروگاهی
با حضور قائممقام و معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو انجام شد؛
امضای تفاهمنامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه نیرو و گروه مپنا در زمینه توسعه نیروگاهی
پژوهشگاه نیرو و گروه مپنا یک تفاهم نامه و یک موافقنامه ایجاد زمینه های تکنولوژیک و حمایت مالی لازم برای طراحی و ساخت توربین گازی نیروگاهی کلاس F و توسعه فناوری، طراحی، ساخت و آزمون عملکرد توربین گاز MGT-75 همکاری امضا کردند.
پژوهشگاه نیرو و گروه مپنا یک تفاهم نامه و یک موافقنامه ایجاد زمینه های تکنولوژیک و حمایت مالی لازم برای طراحی و ساخت توربین گازی نیروگاهی کلاس F و توسعه فناوری، طراحی، ساخت و آزمون عملکرد توربین گاز MGT-75 همکاری امضا کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، پژوهشگاه نیرو و گروه مپنا با حضور مهندس «ستار محمودی» قائم مقام وزیر نیرو و مهندس «علی اکبر مهاجری» معاون تحقیقات و منابع انسانی وزیر نیرو شامگاه دیروز (شنبه) یک تفاهمنامه و یک موافقنامه همکاری امضا کردند.
موضوع تفاهمنامه بین دو گروه مپنا و پژوهشگاه نیرو برنامهریزی، ایجاد زمینه های تکنولوژیک و حمایت مالی لازم برای طراحی و ساخت توربین گازی نیروگاهی کلاس F در یک برنامه ۵ ساله تا سال ۱۴۰۰ شمسی ذکر شده است.
همچنین در موضوع این تفاهم نامه به ایجاد کمیته های مشترک برای نظارت بر پیشرفت طراحی و ساخت اجزاء و محصول کامل و اختصاص بودجه و البته توسعه فناوری های لازم با افق ۱۴۱۰ شمسی برای تداوم مسیر طراحی و ساخت به محصولات کلاس های بالاتر اشاره شده است.
همچنین در این نشست یک موافقتنامه همکاری مشترک بین پژوهشگاه نیرو و شرکت مهندسی و ساخت توربین مپنا با هدف توسعه فناوری، طراحی، ساخت و آزمون عملکرد توربین گاز MGT-75 امضا شد.
هدف از امضای این موافقتنامه شناسایی، انتقال و بومی سازی فناوری های نوین در حوزه توربین های گازی کلاس F و بالاتر، تولید محصول MGT-75 دارای مزیت رقابتی از نظر اقتصادی و زیست محیطی با راندمان ۳۸٫۸ درصد تا ۳۹٫۱ درصد و توان نامی ۲۱۰ تا ۲۳۵ مگاوات ذکر شده است.
همچنین از اهداف دیگر اشاره شده در این موافقتنامه می توان به جایگزینی محصول MGT-75 با توربین خانواده V94.2 کلاس E و صدور خدمات فنی و مهندسی محصول MGT-75 اشاره کرد.
براساس این گزارش، در این موافقت نامه میزان سرمایه گذاری طرفین جهت اجرای پروژه به طور مساوی و برابر با ۵۰ درصد ذکر شده است.
در مورد مدت زمان اعتبار این موافقت نامه نیز اشاره شده که به مدت ۱۵ سال است که ۵ سال اول برای تحقیق و توسعه و ۱۰ سال باقیمانده برای فروش و تجاری سازی محصول خواهد بود.